OSMANİYE / MERKEZ - Kesmeburun İlkokulu

Kesmeburun İlkokulu

Kesmeburun Köyü No134 Merkez/OSMANİYE
Vizyon
Okulumuzu Türk Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda, ülkesini ve milletini seven, milli ve manevi değerlerine bağlı, üretken ve ufku açık, katılımcı, duyarlı, dürüst, özgüven sahibi, bilgili, saygılı, cesaretli bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu haline getirebilmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi milli ve manevi değerlerine bağlı, Atatürk ilke ve inkılaplarına saygılı, vatan ve millet sevgisi ile hareket eden, çağdaş, bilgili, gelişen dünyaya ayak uydurabilen bireyler olarak yetiştirmek.
08.30 - 13:50
Klima-Soba-Elektrikli Soba
Lojman
1 - 1963 yılında yapılmış olan lojmanlar için çok geniş kapsamlı bakım ve oanarım gerekmektedir.
Ulaşım
Köyümüzde taşımacılık yapan minübüslerle yapılmaktadır. Ayrıca Aslantaş,Bahçe Köyü istikametine giden minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Kesmeburun Köyü-Merkez/OSMANİYE
İl Merkezine bağlı olan köyümüzün uzaklığı 13 km dir.